Adventure Motorsports is uw regionale Wilbers specialist!

Neem contact met ons op voor specifieke vragen!

 

Wilbers levert klant specifieke vering oplossingen voor meer dan 1500 verschillende motorfietsen, auto's, quads en meer!
Het maakt niet uit wat u precies zoekt als het gaat om schokbrekers, voorvork vering, voorvork tubes, oplossingen voor het verlagen of verhogen of stuurdempers, bij Adventure Motorsports vind u het juiste Wilbers product!

 

Het is altijd de topprioriteit geweest van Wilbers om op maat gemaakte chassis te vervaardigen volgens de eisen en behoeften van de klant. Om dit doel na te streven, heb je een goede aansluiting op de markt en een hoge productkwaliteit nodig. Dit garandeert Wilbers onder meer doordat zij alleen componenten uit Duitsland en West-Europa gebruiken en alle Wilbers veerpoten ter plaatse met de hand worden vervaardigd aan de hand van stuklijsten.

 

Eerlijk en objectief advies

Om de klant eerlijk en objectief te kunnen adviseren, is een exacte bepaling van de eisen vereist, waarna wij als partner in samenwerking met Wilbers het chassis aanbevelen dat de klant echt nodig heeft.

Dit betekent ook dat we klanten opties laten zien en niet wanhopig proberen om hen het duurste product te verkopen. Belangrijker is dat de klant na de behoefteanalyse honderd procent tevreden is met zijn aankoop en daarvoor zijn meestal niet de duurste chassis-oplossingen nodig.

We zijn een klein en vertrouwd team en daarom zijn klant-nabijheid, persoonlijk advies en individuele afstemming van het chassis misschien wel belangrijker voor ons dan onze concurrenten.

Een andere pijler van de filosofie van Wilbers zijn speciale oplossingen en goedkope vervangingssteunen voor klassieke en oudere motorfietsen. Hier bieden zij natuurlijk, zoals altijd, de grootste selectie op de markt met individuele aanpassingen in de keuze van veren en dempers op basis van het gewicht van de berijder en het beoogde gebruik!

 

Unieke oplossingen voor vering 

Naast oplossingen voor klassieke motorfietsen heeft Wilbers ook enkele bijzondere features in het assortiment die uniek zijn in de branche. Net als het WESA-chassis voor het vervangen of optimaliseren van de comfortabele BMW ESA-oplossingen of de Wilbers LDC Nivomat, het eerste volledig zelfinstellende, hydropneumatische chassis voor motorfietsen wereldwijd. Of de Wilbers Zero-Friction voorvorkveren, waarvan het oppervlak wordt bewerkt met behulp van een vibrerend slijpproces, wat resulteert in aanzienlijk minder wrijving en metaalafschuring in de vorkolie. Wilbers ontwikkelingen moeten altijd een direct voordeel opleveren voor onze klanten!

 

Verhogen en verlagen voor de kleinere motorrijder

Wilbers zorgt ook voor de veiligheid van kleinere motorrijders door optimale oplossingen te bieden voor stabiliteit met gelijkmatige verlaging voor alle chassiscomponenten van het voertuig. Dit zorgt altijd voor een veilige stand met behoud van de originele chassisgeometrie en ergonomie.

 

Internationale en persoonlijke ondersteuning

Wilbers vind het als fabrikant erg belangrijk om haar klanten een veilige reis te garanderen. Zo heeft Wilbers speciaal voor wereldreizigers en klanten in verre landen een noodplan ontwikkeld, waarmee reizigers met chassisproblemen over de hele wereld ondersteund kunnen worden. Ook hier gaat Wilbers altijd individueel en snel te werk zodat u veilig uw reis kunt voortzetten!

 

Kwaliteit en certificering

Naast het grote aanbod en focus op rijveiligheid, heeft Wilbers nog meer sterke argumenten aan haar kant met de ISO-certificering en een ABE voor bijna alle chassisonderdelen. De activiteiten in de racerij, onder meer in samenwerking met ZF en BMW, garanderen dat de ontwikkelingen van Wilbers onder reële omstandigheden op de proef worden gesteld.

 

Merken waar Wilbers oplossingen voor levert: